Klub Przyjaciół Sielanki

Gastronomia dla firm

Jednym z powodów, dla których Hotel Sielanka nad Pilicą jest wybierany przez firmy na organizację konferencji, szkoleń lub imprez integracyjnych jest niezaprzeczalnie znakomita Sielankowa kuchnia. Począwszy od różnorodnego bufetu śniadaniowego, bogatych przerw kawowych poprzez wyśmienite obiady i eleganckie kolacje, delektowanie się pysznym jedzeniem należy do najjaśniejszych punktów programu pobytowego w Hotelu.

Jedną z naszych specjalności, jest wspólne gotowanie z Szefem Kuchni  Edwardem Suchenkiem.

Nasi Goście cenią sobie uroczyste kolacje wraz z degustacją specjalnie dobranych win.

Propozycja dla prawdziwych koneserów uroków życia jest live cooking na jednej z dzikich wysp na dziewiczej rzece  Pilicy. Szef Kuchni zaprasza do degustacji swoich autorskich dań na białej porcelanie zawsze z doborem wyśmienitych win.

100 hektarów możliwości! odnosi się również do propozycji gastronomicznych- oprócz restauracji hotelowej Impresja, oferujemy drewnianą karczmę biesiadną Sielanka, Matecznik z dużym paleniskiem oraz  Przystanek Bar na sielankowych łąkach.

W celu otrzymania propozycji zgodnej z Państwa oczekiwaniami prosimy o kontakt z działem rezerwacji grupowych.

Dział Rezerwacji Grupowych:
tel.: + 48 (48) 666 16 50 (52, 55) ;
fax: + 48 (48) 666 16 66;
e-mail: rezerwacja@sielanka.pl

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij