Klub Przyjaciół Sielanki

Gastronomia dla firm

Jednym z powodów, dla których Sielanka jest wybierana przez firmy na organizację konferencji, szkoleń, imprez integracyjnych itp. jest niezaprzeczalnie znakomita Sielankowa kuchnia. Począwszy od różnorodnego bufetu śniadaniowego, bogatych przerw kawowych poprzez wyśmienite obiady i eleganckie kolacje, delektowanie się pysznym jedzeniem należy do najjaśniejszych punktów programu pobytowego w Sielance.

Specjalnością Sielanki, z której wielokrotnie korzystają firmy, jest wspólne gotowanie z sielankowym szefem kuchni oraz profesjonalna degustacja win prowadzona przez jednego z najlepszych polskich sommellierów. Niezwykle popularne są również tradycyjne polskie degustacje pieczonego prosiaka.

Degustacja win jest miłym uzupełnieniem spotkania firmowego: wprowadza w dobry nastrój, odpręża, sprawia przyjemność klientom. Świat wina ma swój powab, choć czasami wydaje się niedostępny i skomplikowany. Gwarantujemy niezapomniane doznania smakowe, które sprawią, że wino na stałe zapisze się w pamięci uczestników jako trunek, który należy darzyć szczególnym uczuciem i szacunkiem.

Czas trwania: ok. 1 godz.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij