Klub Przyjaciół Sielanki
banners/43.jpg

Smaki

Od początku istnienia Hotel Sielanka nad Pilicą wyrobił sobie opinię miejsca wyjątkowego pod względem oferowanych atrakcji kulinarnych.

Szef kuchni Edward Suchenek zaprasza do degustowania swoich autorskich dań, czerpiących z polskiej tradycji kulinarnej, przy wykorzystaniu sezonowych, lokalnych produktów.

Aby zapoznać się z aktualnym menu kliknij tutaj 

Naszym priorytetem jest zadowolenie wszystkich Gości Hotelu, dlatego w menu proponujemy również dania dla wegetarian, wegan , osób na diecie bezglutenowej oraz bez dania laktozy. 

Zapraszamy do Restauracji hotelowej Impresja, w która jest idealnym miejscem na rodzinny obiad , biznesowy lunch czy elegancka kolację.

Klienci konferencyjni mogą skorzystać z bogatej oferty bufetów, uroczystych kolacji degustacyjnych, biesiad w karczmie czy pokazów live cooking.

Szczególną uwagę poświęcamy doborowi win. Bogata karta win zawiera propozycje winnic europejskich jak również wiodących producentów z Nowego Świata. 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij