Klub Przyjaciół Sielanki

Pakiet Gold

PAKIET GOLD 230 zł/osoba 

  • Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
  • Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych
  • Dekoracje kwiatowe stołów
  • Świece na stoły
  • Menu serwowane do wyboru 2 daniowe
  • 2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00
  • Przekąski zimne :do wyboru 6 przystawek i 4 sałatki
  • Dodatki (8 szt)
  • Bufet deserowy: do wyboru 6 deserów
  • Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane
  • Profesjonalny serwis kelnerski
  • Brak korkowego!
  • Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane wyłącznie dla gości hotelu - 29 zł
  • Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną
  • Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych
  • Bezpłatny parking dla wszystkich Gości
  • Scena dla zespołu
  • Pokrowce na krzesła (kremowe)
  • Dzieci poniżej 6 lat bezpłatnie
  • Dzieci od 6 lat do 12 lat 50 % rabat od ceny podstawowej

MENU

Menu serwowane ( 2 - daniowe)

Zupa (jedna zupa do wyboru)

Krem z brokułów podany z chrupiącymi grzankami

Rosół domowy z makaronem i warzywami

Krem z białych warzyw z grzankami

Danie główne (jedno danie do wyboru)

Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kopytkami i brokułami w migdałach

Eskalopki ze schabu z torcikiem warzywnym, ziemniakami pieczonymi w śmietanie i sosem z czerwonego wina

II danie serwowane po 22:00 (jedno danie do wyboru) 

Pieczone udko z kurczaka z brokułami i frytkami

Faszerowana szpinakiem i pieczarkami pierś z kurczaka na sosie pomidorowym z bazylią, kładzionymi kluseczkami i bukietem warzyw.

Polędwiczka wieprzowa marynowana w Żubrówce z sosem z zielonego pieprzu podana z kluseczkami półfrancuskimi i melodią warzyw

III danie serwowane po 24:00 (jedno danie do wyboru)

Barszcz czerwony z krokietem

Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą

BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH (6 przekąsek do wyboru) 

Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce

Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem

Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze

Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi z musem jabłkowym

Pomidorki faszerowane sałatką z krabów

Płatki polędwicy z łososia marynowanej w pomarańczach i zielonej herbacie

Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana owocami z sosem żurawinowym

Pieczony schab ze śliwką w galarecie

Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym podane ze szparagami

Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab w miodzie i kminku, karkówka w ziołach i korzennej musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem

Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane mozzarellą podane z sosem bazyliowym

Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha i wędzone kabanosy

Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych w ziołach z oliwą z oliwek

Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami: żurawinowym, chrzanowym i musztardowym

Ryby wędzone (łosoś, pstrąg, halibut)

Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym kawiorem

Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello

SAŁATKI (4 sałatki do wyboru) 

Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką w przyprawach korzennych i roszponką

Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów z suszonymi pomidorami i sosem ziołowym

Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami i bazylią

Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym

Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta

Sałatka hawajska z ananasem

Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami i kukurydzą skropiona oliwą truflową

Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki i wędzonej sardeli, skropiona ziołową oliwą

Sałatka ziemniaczana z jajkiem i szczypiorkiem

Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami: jogurtowym, cesarskim i tysiąca wysp

Sałatka z makaronu sojowego z pieczarkami i płatkami polędwiczki wieprzowej marynowanej w liściach cytrynowca, doprawiona świeżą kolendrą i skropiona olejem sezamowym

Sałatka z młodego szpinaku z pomarańczą, serem gorgonzola i sosem balsamicznym

DODATKI

Wybór pikli i marynat

Bogaty wybór świeżego pieczywa

Świeże pomidory i ogórki

Masła ziołowe i naturalne

Dynia marynowana, śliwki w occie, marynowane grzybki

Sos tatarski

Sos cumberland

Sos chrzanowy

BUFET DESEROWY (6 deserów do wyboru) 

Sałatka owocowa z miętą i likierem

Domowa szarlotka

Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem pitnym

Marynowane owoce leśne z musem waniliowym

Wybór mini ciasteczek

Sernik z brzoskwiniami

Makowiec

Mus czekoladowy z pomarańczą

Świeże owoce filetowane

Ciasto bananowe z kremem karmelowym

Mus truskawkowy i jagodowy

Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij