Klub Przyjaciół Sielanki

Pakiet Platinium

Pakiet Platinum 280 zł/os.

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą;

Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych;

Dekoracje stołów z kwiatami sezonowymi Świece na stoły;

Menu serwowane do wyboru (3 daniowe);

2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00;

Przekąski zimne: do wyboru 8 przystawek i 5 sałatek;

Dodatki (8 szt.);

Bufet deserowy: do wyboru 7 deserów;

Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane;

Bar Lemoniadowy

(3 lemoniady do wyboru, np. kokosowa, ogórkowa, cytrynowa, brzoskwiniowa, arbuzowa);

Profesjonalny serwis kelnerski;

Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane wyłącznie dla gości hotelu - 39 zł;

Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną;

Dwa pokoje dla rodziców Państwa Młodych;

Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych;

Bezpłatny parking dla wszystkich Gości;

Scena dla zespołu;

Pokrowce na krzesła (kremowe);

Dzieci poniżej 3 lat bezpłatnie;

Dzieci od 3 lat do 10 lat 50% rabatu od ceny podstawowej.

 

MENU SERWOWANE (3-DANIOWE)

 

ZUPA

(jedna zupa do wyboru)

Domowy rosół z kluseczkami i marchewką;

Kremowa zupa z cukinii.

DANIE GŁÓWNE

(jedno danie do wyboru):

Kaczka pieczona z jabłkami i sosem ze świeżej żurawiny;

Sandacz z duszonymi porami, karczochami i kolorowym ryżem;

Polędwiczki wieprzowe pieczone w miodowej glazurze podane

z ziemniakami po polsku z sosem z suszonej żurawiny.

DESER DO WYBORU

(jedno danie do wyboru)

Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi lub lody owocowe.

II DANIE SERWOWANE PO 22:00

(jedno danie do wyboru):

Faszerowany filet z pulardy ubrany w zielony kubrak podany z brokułami

z ziemniaczanym puree i sosem Chablis;

Medaliony z polędwicy wołowej z bazyliowym spaghetti oraz ciemnym

sosem balsamico z dodatkiem marynowanych kasztanów;

Faszerowane udka z kurczaka podane z puree ziemniaczanym

oraz gotowanymi warzywami.

Dorsz sauté z puree ziemniaczanym i truflą, spaghetti warzywne z sosem chardonnay.

III DANIE SERWOWANE PO 24:00

(jedno danie do wyboru):

Barszcz z krokietem;

Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą;

Zupa gulaszowa z ostrą papryką i majerankiem;

Boeuf strogonow.

 

BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH

(8 przekąsek do wyboru)

Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce;

Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem;

Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze;

Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi z musem jabłkowym;

Pomidorki faszerowane sałatką z krabów;

Płatki polędwicy z łososia marynowanej w pomarańczach i zielonej herbacie;

Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana owocami

z sosem żurawinowym;

Pieczony schab ze śliwką w galarecie;

Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym podane ze szparagami;

Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab w miodzie i kminku,

karkówka w ziołach i korzennej musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem;

Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane mozzarellą podane z sosem bazyliowym;

Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha i wędzone kabanosy;

Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych

w ziołach z oliwą z oliwek

Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami:

żurawinowym, chrzanowym i musztardowym;

Ryby wędzone(łosoś, pstrąg, halibut);

Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym kawiorem;

Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello.

 

SAŁATKI

(5 sałatki do wyboru)

Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką w przyprawach

korzennych i roszponką;

Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów z suszonymi

pomidorami i sosem ziołowym;

Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami i bazylią;

Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym;

Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta;

Sałatka hawajska z ananasem;

Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami i kukurydzą

skropiona oliwą truflową;

Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki i wędzonej

sardeli, skropiona ziołową oliwą;

Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym bakłażanem;

Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami:

jogurtowym, cesarskim i tysiąca wysp.

 

DODATKI

Wybór pikli i marynat;

Bogaty wybór świeżego pieczywa;

Świeże pomidory i ogórki;

Masła ziołowe i naturalne;

Dynia marynowana;

Śliwki w occie;

Marynowane grzybki;

Sos tatarski;

Sos cumberland;

Sos chrzanowy.

 

BUFET DESEROWY

(7 deserów do wyboru)

Sałatka owocowa z miętą i likierem;

Domowa szarlotka;

Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem pitnym;

Marynowane owoce leśne z musem waniliowym;

Wybór mini ciasteczek;

Sernik z brzoskwiniami;

Makowiec;

Mus czekoladowy z pomarańczą;

Świeże owoce filetowane;

Ciasto bananowe z kremem karmelowym;

Mus truskawkowy i jagodowy;

Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką.

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij