Klub Przyjaciół Sielanki

Pakiet Premium

PAKIET PREMIUM 290 zł/osoba 

  • Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą
  • Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych
  • Dekoracje kwiatowe stołów
  • Świece na stoły
  • Menu serwowane do wyboru (3 daniowe)
  • 2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00
  • Bufet gorący uzupełniany 4 godziny
  • Przekąski zimne: do wyboru 8 przystawek i 5 sałatek
  • Dodatki (8 szt)
  • Bufet deserowy: do wyboru 7 deserów
  • Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane
  • Profesjonalny serwis kelnerski
  • Brak korkowego!
  • Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane wyłącznie dla gości hotelu - 29 zł
  • Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną
  • Dwa pokoje dla rodziców Państwa Młodych
  • Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych
  • Rabat na zabiegi SPA dla Młodej Pary w wysokości 20%
  • Voucher na kolację dla Młodej pary w I rocznicę ślubu
  • Bezpłatny parking dla wszystkich Gości
  • Scena dla zespołu
  • Pokrowce na krzesła (kremowe)
  • Dzieci poniżej 6 lat bezpłatnie
  • Dzieci od 6 lat do 12 lat 50% rabatu od ceny podstawowej

MENU

Menu serwowane (3 - daniowe)

Zupa (jedna zupa do wyboru) 

Flaki wołowe

Domowy rosół z kluseczkami i marchewką

Kremowa zupa z cukinii

Kremowa zupa z dyni

Danie główne (jedno danie do wyboru) 

Kaczka pieczona z jabłkami i sosem ze świeżej żurawiny

Sandacz z duszonymi porami, karczochami i kolorowym ryżem

Polędwiczki wieprzowe pieczone w miodowej glazurze podane z ziemniakami po polsku z sosem z suszonej żurawiny

Grillowany filet z Lemon Soli podany z sałatką z kopru włoskiego, dzikim ryżem i pikantnym sosem

Polędwica wołowa faszerowana borowikami podana z sosem żurawinowym i pieczonymi ziemniaczkami

Deser (jeden deser do wyboru) 

Suflet czekoladowy na ciepło z lodami waniliowymi

Deser kawowo- serowy z likierem Sambuca

Krem brulle z palonym cukrem trzcinowym

Tort Tiramisu

II danie serwowane po 22:00 (jedno danie do wyboru) 

Faszerowany filet z pulardy ubrany w zielony kubrak podany z brokułami z ziemniaczanym puree i sosem Chablis

Medaliony z polędwicy wołowej z bazyliowym spaghetti oraz ciemnym sosem balsamico z dodatkiem marynowanych kasztanów

Faszerowane udka z kurczaka podane z puree ziemniaczanym oraz gotowanymi warzywami

Polędwiczka wieprzowa marynowana w rozmarynie podana z plackiem ziemniaczanym i ragout grzybowym

Łosoś pieczony w sezamie podany na warzywnym spaghetti, ziemniakami w koperku i sosem szampańskim

III danie serwowane po 24:00 (jedno danie do wyboru)

Barszcz z krokietem

Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą

Consome z kaczki podawane z pierożkami mięsnymi i warzywami julienne

Bufet gorący (do wyboru: 1 zupa, 3 dania główne, 3 dodatki) czas uzupełniania 4 godziny

Puszysty krem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym

Krem z białych warzywa z oliwą truflową

Kurczak w sezamie podany na sosie curry z dodatkiem mleczka kokosowego

Pieczona cielęcina podana na sosie z pieczonej papryki

Medaliony z łososia w sosie szafranowym

Pieczony sandacz podany na szpinaku z sosem cytrynowym

Gnocchi podane z suszonymi pomidorami, rukolą i oliwą ziołową

Ziemniaki pieczone z masłem czosnkowym oraz ziołami

Gotowane na parze warzywa sezonowe skropione tymiankowym masłem

Kopytka domowe

Brokuły gotowane na parze z masłem ziołowym i migdałami

Ziemniaki lyonnaise z porem i pomidorami suszonymi

BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH (8 przekąsek do wyboru)

Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce

Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem

Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze

Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi z musem jabłkowym

Pomidorki faszerowane sałatką z krabów

Płatki polędwicy z łososia marynowanej w pomarańczach i zielonej herbacie

Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana owocami z sosem żurawinowym

Pieczony schab ze śliwką w galarecie

Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym podane ze szparagami

Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab w miodzie i kminku, karkówka w ziołach i korzennej musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem

Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane mozzarellą podane z sosem bazyliowym

Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha i wędzone kabanosy

Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych w ziołach z oliwą z oliwek

Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami: żurawinowym, chrzanowym i musztardowym

Ryby wędzone(łosoś, pstrąg, halibut)

Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym kawiorem

Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello

SAŁATKI (5 sałatek do wyboru)

Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką w przyprawach korzennych i roszponką

Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów z suszonymi pomidorami i sosem ziołowym

Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami i bazylią

Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym

Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta

Sałatka hawajska z ananasem

Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami i kukurydzą skropiona oliwą truflową

Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki i wędzonej sardeli, skropiona ziołową oliwą

Sałatka ziemniaczana z jajkiem i szczypiorkiem

Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami: jogurtowym, cesarskim i tysiąca wysp

Sałatka z makaronu sojowego z pieczarkami i płatkami polędwiczki wieprzowej marynowanej w liściach cytrynowca, doprawiona świeżą kolendrą i skropiona olejem sezamowym

Sałatka z młodego szpinaku z pomarańczą, serem gorgonzola i sosem balsamicznym

DODATKI

Wybór pikli i marynat

Bogaty wybór świeżego pieczywa

Świeże pomidory i ogórki

Masła ziołowe i naturalne Dynia marynowana, śliwki w occie, marynowane grzybki

Sos tatarski

Sos cumberland

Sos chrzanowy

BUFET SŁODKI (7 deserów do wyboru)

Sałatka owocowa z miętą i likierem

Domowa szarlotka

Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem pitnym

Marynowane owoce leśne z musem waniliowym

Wybór mini ciasteczek

Sernik z brzoskwiniami

Makowiec

Mus czekoladowy z pomarańczą

Świeże owoce filetowane

Ciasto bananowe z kremem karmelowym

Mus truskawkowy i jagodowy

Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij