tel.: +48 48 666 16 00 Buy voucher
Sielanka nad Pilicą , Warka Sielanka nad Pilicą , Warka
Sielanka nad Pilicą , Warka
Check-in
22 May ' 19
Check-out
23 May ' 19
Obrazek w bannerze

Pakiet Gold

  1. Home page
  2. Weddings
  3. Pakiet Gold

Pakiet Gold 280 zł/os.

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą;
Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości
weselnych;
Dekoracje stołów z kwiatami sezonowymi;
Świece na stoły;
Menu serwowane do wyboru (3 daniowe);
2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00;
Przekąski zimne: do wyboru 6 przystawek i 4 sałatki;
Dodatki;
Bufet deserowy: do wyboru 6 deserów;
Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda,
napoje gazowane;
Bar Lemoniadowy;
(3 lemoniady do wyboru, np. kokosowa, ogórkowa,
cytrynowa, brzoskwiniowa, arbuzowa);
Profesjonalny serwis kelnerski;
Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane
wyłącznie dla Gości hotelu - 39 zł;
Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną;
Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych;
Bezpłatny parking dla wszystkich Gości;
Scena dla zespołu;
Pokrowce na krzesła (kremowe);
Dzieci poniżej 3 lat bezpłatnie;
Dzieci od 3 lat do 10 lat 50 % rabat od ceny

podstawowej.
 
ZUPA
/jedna zupa do wyboru/
Krem z brokułów podany z chrupiącymi grzankami;
Rosół domowy z makaronem i warzywami;
Krem z białych warzyw z grzankami.
DANIE GŁÓWNE
/jedno danie do wyboru/
Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym,
kopytkami i brokułami w migdałach;
Eskalopki ze schabu z torcikiem warzywnym,
ziemniakami pieczonymi w śmietanie i sosem
z czerwonego wina;
Sandacz sauté z puree ziemniaczanym i truflą, spaghetti
warzywne z sosem chardonnay.
DESER
/jedno danie do wyboru/
Sernik Wiedeński z sosem malinowym;
Lody owocowe.
 
II DANIE SERWOWANE PO 22:00
/jedno danie do wyboru/
Pieczone udko z kurczaka z brokułami i frytkami;
Faszerowana szpinakiem i pieczarkami pierś z kurczaka
na sosie pomidorowym z bazylią, kładzionymi
kluseczkami i bukietem warzyw;
Polędwiczka wieprzowa marynowana w Żubrówce
z sosem z zielonego pieprzu podana z kluseczkami
półfrancuskimi i melodią warzyw.
III DANIE SERWOWANE PO 24:00
/jedno danie do wyboru/
Barszcz z krokietem;
Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą.
BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH
/6 przekąsek do wyboru/
Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce;
Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem;
Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze;
Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi
z musem jabłkowym;
Pomidorki faszerowane sałatką z krabów;
Płatki polędwicy z łososia marynowanej
w pomarańczach i zielonej herbacie;
Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana
owocami z sosem żurawinowym;
Pieczony schab ze śliwką w galarecie;
Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym
podane ze szparagami;
Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab
w miodzie i kminku, karkówka w ziołach i korzennej
musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem;
Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane
mozzarellą podane z sosem bazyliowym;
Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha
i wędzone kabanosy;
Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych
w ziołach z oliwą z oliwek;
Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami:
żurawinowym, chrzanowym i musztardowym;
Ryby wędzone (łosoś, pstrąg, halibut);
Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym
kawiorem;
Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello.
DODATKI
Wybór pikli i marynat;
Bogaty wybór świeżego pieczywa;
Świeże pomidory i ogórki;
Masła ziołowe i naturalne;
Dynia marynowana;
Śliwki w occie;
Marynowane grzybki;
Sos tatarski;
Sos cumberland;
Sos chrzanowy.
SAŁATKI
/4 sałatki do wyboru/
Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką
w przyprawach korzennych i roszponką;
Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów
z suszonymi pomidorami i sosem ziołowym;
Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami
i bazylią;
Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym;
Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta;
Sałatka hawajska z ananasem;
Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami
i kukurydzą skropiona oliwą truflową;
Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki
i wędzonej sardeli, skropiona ziołową oliwą;
Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym bakłażanem;
Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami:
jogurtowym, cesarskim lub tysiąca wysp;
Sałatka z makaronu sojowego z pieczarkami i płatkami
polędwiczki wieprzowej marynowanej w liściach
cytrynowca, doprawiona świeżą kolendrą i skropiona
olejem sezamowym;
Sałatka z młodego szpinaku z pomarańczą, serem
gorgonzola i sosem balsamicznym.
BUFET DESEROWY
/6 deserów do wyboru/
Sałatka owocowa z miętą i likierem;
Domowa szarlotka;
Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem
pitnym;
Marynowane owoce leśne z musem waniliowym;
Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką;
Wybór mini ciasteczek;
Sernik z brzoskwiniami;
Makowiec;
Mus czekoladowy z pomarańczą;
Świeże owoce filetowane;
Ciasto bananowe z kremem karmelowym;
Mus truskawkowy i jagodowy;
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close