tel.: +48 48 666 16 00 Buy voucher
Sielanka nad Pilicą , Warka Sielanka nad Pilicą , Warka
Sielanka nad Pilicą , Warka
Check-in
22 May ' 19
Check-out
23 May ' 19
Obrazek w bannerze

Pakiet Premium

  1. Home page
  2. Weddings
  3. Pakiet Premium

Pakiet Premium 340 zł.os.

  • Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą;
  • Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych;
  • Dekoracje stołów z kwiatami sezonowymi;
  • Świece na stoły;
  • Menu serwowane do wyboru (3 daniowe);
  • 2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00;
  • Bufet gorący uzupełniany 3 godziny;
  • Przekąski zimne: do wyboru 8 przystawek i 5 sałatek;
  • Dodatki (8 szt.);
  • Bufet deserowy: do wyboru 7 deserów;
  • Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane;
  • Bar Lemoniadowy
  • (3 lemoniady do wyboru, np. kokosowa, ogórkowa, cytrynowa, brzoskwiniowa, arbuzowa);
  • Profesjonalny serwis kelnerski;
  • Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane wyłącznie dla gości hotelu - 39 zł;
  • Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną;
  • Dwa pokoje dla rodziców Państwa Młodych;
  • Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych;
  • Rabat na zabiegi SPA dla Młodej Pary w wysokości 20%;
  • Voucher na kolację dla Młodej pary w I rocznicę ślubu;
  • Bezpłatny parking dla wszystkich Gości;
  • Scena dla zespołu;
  • Pokrowce na krzesła (kremowe);
  • Dzieci poniżej 3 lat bezpłatnie;
  • Dzieci od 3 lat do 10 lat 50% rabatu od ceny podstawowej.

MENU SERWOWANE (3-DANIOWE)

ZUPA (jedna zupa do wyboru):

  • Flaki wołowe;
  • Domowy rosół z kluseczkami i marchewką;
  • Kremowa zupa z cukinii;
  • Kremowa zupa z dyni.

DANIE GŁÓWNE (jedno danie do wyboru):

  • Kaczka pieczona z jabłkami i sosem ze świeżej żurawiny;
  • Sandacz z duszonymi porami, karczochami i kolorowym ryżem;
  • Polędwiczki wieprzowe pieczone w miodowej glazurze podane
  • z ziemniakami po polsku z sosem z suszonej żurawiny;
  • Grillowany filet z Lemon Soli podany z sałatką z kopru włoskiego,
  • dzikim ryżem i pikantnym sosem;
  • Polędwica wołowa faszerowana borowikami podana
  • z sosem żurawinowym i pieczonymi ziemniaczkami.

DESER DO WYBORU (jedno danie do wyboru):

  • Suflet czekoladowy na ciepło z lodami waniliowymi;
  • Deser kawowo- serowy z likierem Sambuca;
  • Krem brulle z palonym cukrem trzcinowym;
  • Torcik Tiramisu.

II DANIE SERWOWANE PO 22:00 (jedno danie do wyboru):

  • Faszerowany filet z pulardy ubrany w zielony kubrak podany z brokułami z ziemniaczanym puree i sosem Chablis;
  • Medaliony z polędwicy wołowej z bazyliowym spaghetti oraz ciemnym sosem balsamico z dodatkiem marynowanych kasztanów;
  • Faszerowane udka z kurczaka podane z puree ziemniaczanym oraz gotowanymi warzywami;
  • Polędwiczka wieprzowa marynowana w rozmarynie podana z plackiem ziemniaczanym i ragout grzybowym;
  • Łosoś pieczony w sezamie podany na warzywnym spaghetti, ziemniakami w koperku i sosem szampańskim.

III DANIE SERWOWANE PO 24:00 (jedno danie do wyboru):

  • Barszcz z krokietem;
  • Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą;
  • Consome z kaczki podawane z pierożkami mięsnymi i warzywami julienne.

BUFET GORĄCY (do wyboru: 1 zupa, 3 dania główne, 3 dodatki) czas uzupełniania 3 godziny:

  • Puszysty krem z leśnych grzybów z groszkiem ptysiowym;
  • Krem z białych warzyw z oliwą truflową;
  • Kurczak w sezamie podany na sosie curry z dodatkiem mleczka kokosowego;
  • Pieczona cielęcina podana na sosie z pieczonej papryki;
  • Medaliony z łososia w sosie szafranowym;
  • Pieczony sandacz podany na szpinaku z sosem cytrynowym;
  • Gnocchi podane z suszonymi pomidorami, rukolą i oliwą ziołową;
  • Ziemniaki pieczone z masłem czosnkowym oraz ziołami;
  • Gotowane na parze warzywa sezonowe skropione tymiankowym masłem;
  • Kopytka domowe;
  • Brokuły gotowane na parze z masłem ziołowym i migdałami;
  • Ziemniaki lyonnaise z porem i pomidorami suszonymi.

BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH (8 przekąsek do wyboru)

  • Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce;
  • Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem;
  • Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze;
  • Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi z musem jabłkowym;
  • Pomidorki faszerowane sałatką z krabów;
  • Płatki polędwicy z łososia marynowanej w pomarańczach i zielonej herbacie;
  • Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana owocami z sosem żurawinowym;
  • Pieczony schab ze śliwką w galarecie;
  • Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym podane ze szparagami;
  • Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab w miodzie i kminku,
  • karkówka w ziołach i korzennej musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem;
  • Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane mozzarellą podane z sosem bazyliowym;
  • Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha i wędzone kabanosy;
  • Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych w ziołach z oliwą z oliwek;
  • Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami: żurawinowym, chrzanowym i musztardowym;
  • Ryby wędzone(łosoś, pstrąg, halibut);
  • Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym kawiorem;
  • Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello.

SAŁATKI (5 sałatek do wyboru):

  • Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką w przyprawach korzennych i roszponką;
  • Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów z suszonymi pomidorami i sosem ziołowym;
  • Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami i bazylią;
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym;
  • Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta;
  • Sałatka hawajska z ananasem;
  • Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami i kukurydzą skropiona oliwą truflową;
  • Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki i wędzonej sardeli, skropiona ziołową oliwą;
  • Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym bakłażanem;
  • Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami: jogurtowym, cesarskim i tysiąca wysp;
  • Sałatka z makaronu sojowego z pieczarkami i płatkami polędwiczki wieprzowej marynowanej w liściach cytrynowca, doprawiona świeżą kolendrą i skropiona olejem sezamowym;
  • Sałatka z młodego szpinaku z pomarańczą, serem gorgonzola i sosem balsamicznym.

DODATKI

  • Wybór pikli i marynat;
  • Bogaty wybór świeżego pieczywa;
  • Świeże pomidory i ogórki;
  • Masła ziołowe i naturalne;
  • Dynia marynowana;
  • Śliwki w occie;
  • Marynowane grzybki;
  • Sos tatarski;
  • Sos cumberland;
  • Sos chrzanowy.

BUFET DESEROWY (7 deserów do wyboru):

  • Sałatka owocowa z miętą i likierem;
  • Domowa szarlotka;
  • Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem pitnym;
  • Marynowane owoce leśne z musem waniliowym;
  • Wybór mini ciasteczek;
  • Sernik z brzoskwiniami;
  • Makowiec;
  • Mus czekoladowy z pomarańczą;
  • Świeże owoce filetowane;
  • Ciasto bananowe z kremem karmelowym;
  • Mus truskawkowy i jagodowy;
  • Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką.
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close