tel.: +48 48 666 16 00 Kup voucher
Sielanka nad Pilicą , Warka Sielanka nad Pilicą , Warka
Sielanka nad Pilicą , Warka
przyjazd
21 lip ' 18
wyjazd
22 lip ' 18
Obrazek w bannerze

Pakiet Gold

  1. Strona główna
  2. Wesela
  3. Pakiet Gold

Pakiet Gold 250 zł/os.

  • Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą;
  • Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych;
  • Dekoracje stołów z kwiatami sezonowymi
  • Świece na stoły;
  • Menu serwowane do wyboru (3 daniowe);
  • 2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00;
  • Przekąski zimne: do wyboru 6 przystawek i 4 sałatki;
  • Dodatki (8 szt.);
  • Bufet deserowy: do wyboru 6 deserów;
  • Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane;
  • Bar Lemoniadowy
  • (3 lemoniady do wyboru, np. kokosowa, ogórkowa, cytrynowa, brzoskwiniowa, arbuzowa);
  • Profesjonalny serwis kelnerski;
  • Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane wyłącznie dla gości hotelu - 39 zł;
  • Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną;
  • Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych;
  • Bezpłatny parking dla wszystkich Gości;
  • Scena dla zespołu;
  • Pokrowce na krzesła (kremowe);
  • Dzieci poniżej 3 lat bezpłatnie;
  • Dzieci od 3 lat do 10 lat 50 % rabat od ceny podstawowej.

MENU SERWOWANE (3-DANIOWE)

ZUPA (jedna zupa do wyboru)

  • Krem z brokułów podany z chrupiącymi grzankami;
  • Rosół domowy z makaronem i warzywami;
  • Krem z białych warzyw z grzankami.

DANIE GŁÓWNE (jedno danie do wyboru):

  • Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, kopytkami i brokułami w migdałach;
  • Eskalopki ze schabu z torcikiem warzywnym, ziemniakami pieczonymi w śmietanie i sosem z czerwonego wina;
  • Sandacz sauté z puree ziemniaczanym i truflą, spaghetti warzywne z sosem chardonnay.

DESER DO WYBORU (jedno danie do wyboru)

  • Sernik Wiedeński z sosem malinowym
  • lody owocowe.

II DANIE SERWOWANE PO 22:00 (jedno danie do wyboru):

  • Pieczone udko z kurczaka z brokułami i frytkami;
  • Faszerowana szpinakiem i pieczarkami pierś z kurczaka na sosie pomidorowym z bazylią, kładzionymi kluseczkami i bukietem warzyw;
  • Polędwiczka wieprzowa marynowana w Żubrówce z sosem z zielonego pieprzu podana z kluseczkami półfrancuskimi i melodią warzyw.

III DANIE SERWOWANE PO 24:00 (jedno danie do wyboru):

  • Barszcz czerwony z krokietem;
  • Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą.

BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH (6 przekąsek do wyboru):

  • Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce;
  • Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem;
  • Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze;
  • Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi z musem jabłkowym;
  • Pomidorki faszerowane sałatką z krabów;
  • Płatki polędwicy z łososia marynowanej w pomarańczach i zielonej herbacie;
  • Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana owocami z sosem żurawinowym;
  • Pieczony schab ze śliwką w galarecie;
  • Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym podane ze szparagami;
  • Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab w miodzie i kminku,
  • karkówka w ziołach i korzennej musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem;
  • Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane mozzarellą podane z sosem bazyliowym;
  • Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha i wędzone kabanosy;
  • Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych w ziołach z oliwą z oliwek;
  • Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami: żurawinowym, chrzanowym i musztardowym;
  • Ryby wędzone (łosoś, pstrąg, halibut);
  • Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym kawiorem;
  • Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello.

SAŁATKI (4 sałatki do wyboru):

  • Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką w przyprawach korzennych i roszponką;
  • Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów z suszonymi pomidorami i sosem ziołowym;
  • Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami i bazylią;
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym;
  • Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta;
  • Sałatka hawajska z ananasem;
  • Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami i kukurydzą skropiona oliwą truflową;
  • Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki i wędzonej sardeli, skropiona ziołową oliwą;
  • Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym bakłażanem;
  • Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami: jogurtowym, cesarskim i tysiąca wysp;
  • Sałatka z makaronu sojowego z pieczarkami i płatkami polędwiczki wieprzowej marynowanej w liściach cytrynowca, doprawiona świeżą kolendrą i skropiona olejem sezamowym;
  • Sałatka z młodego szpinaku z pomarańczą, serem gorgonzola i sosem balsamicznym.

DODATKI

  • Wybór pikli i marynat;
  • Bogaty wybór świeżego pieczywa;
  • Świeże pomidory i ogórki;
  • Masła ziołowe i naturalne;
  • Dynia marynowana;
  • Śliwki w occie;
  • Marynowane grzybki;
  • Sos tatarski;
  • Sos cumberland;
  • Sos chrzanowy.

BUFET DESEROWY (6 deserów do wyboru):

  • Sałatka owocowa z miętą i likierem;
  • Domowa szarlotka;
  • Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem pitnym;
  • Marynowane owoce leśne z musem waniliowym;
  • Wybór mini ciasteczek;
  • Sernik z brzoskwiniami;
  • Makowiec;
  • Mus czekoladowy z pomarańczą;
  • Świeże owoce filetowane;
  • Ciasto bananowe z kremem karmelowym;
  • Mus truskawkowy i jagodowy;
  • Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką.
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij