- Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą;
- Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości weselnych;
- Dekoracje stołów z kwiatami sezonowymi Świece na stoły;
- Menu serwowane do wyboru (3 daniowe);
- 2 dania serwowane do wyboru po 22:00 i 24:00;
- Przekąski zimne: do wyboru 8 przystawek i 5 sałatek;
Dodatki (8 szt.);
- Bufet deserowy: do wyboru 7 deserów;
- Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda, napoje gazowane;
- Bar Lemoniadowy (3 lemoniady do wyboru, np. kokosowa, ogórkowa, cytrynowa, brzoskwiniowa, arbuzowa);
- Profesjonalny serwis kelnerski;
- Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane wyłącznie dla gości hotelu - 39 zł;
- Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną;
- Dwa pokoje dla rodziców Państwa Młodych;
- Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych;
- Bezpłatny parking dla wszystkich Gości;
- Scena dla zespołu;
- Pokrowce na krzesła (kremowe);
- Dzieci poniżej 3 lat bezpłatnie;
- Dzieci od 3 lat do 10 lat 50% rabatu od ceny podstawowej.
MENU SERWOWANE (3-DANIOWE)
ZUPA (jedna zupa do wyboru):
- Domowy rosół z kluseczkami i marchewką;
- Kremowa zupa z cukinii.
DANIE GŁÓWNE (jedno danie do wyboru):
- Kaczka pieczona z jabłkami i sosem ze świeżej żurawiny;
- Sandacz z duszonymi porami, karczochami i kolorowym ryżem;
- Polędwiczki wieprzowe pieczone w miodowej glazurze podane z ziemniakami po polsku z sosem z suszonej żurawiny.
DESER DO WYBORU (jedno danie do wyboru):
- Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi
- lody owocowe.
II DANIE SERWOWANE PO 22:00 (jedno danie do wyboru):
- Faszerowany filet z pulardy ubrany w zielony kubrak podany z brokułami z ziemniaczanym puree i sosem Chablis;
- Medaliony z polędwicy wołowej z bazyliowym spaghetti oraz ciemnym sosem balsamico z dodatkiem marynowanych kasztanów;
- Faszerowane udka z kurczaka podane z puree ziemniaczanym oraz gotowanymi warzywami.
- Dorsz sauté z puree ziemniaczanym i truflą, spaghetti warzywne z sosem chardonnay.
III DANIE SERWOWANE PO 24:00 (jedno danie do wyboru):
- Barszcz z krokietem;
- Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą;
- Zupa gulaszowa z ostrą papryką i majerankiem;
- Boeuf strogonow.
BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH (8 przekąsek do wyboru):
- Śledziki w śmietanowo cebulkowej pierzynce;
- Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem;
- Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze;
- Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi z musem jabłkowym;
- Pomidorki faszerowane sałatką z krabów;
- Płatki polędwicy z łososia marynowanej w pomarańczach i zielonej herbacie;
- Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana owocami z sosem żurawinowym;
- Pieczony schab ze śliwką w galarecie;
- Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym podane ze szparagami;
- Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab w miodzie i kminku,
- karkówka w ziołach i korzennej musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem;
- Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane mozzarellą podane z sosem bazyliowym;
- Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha i wędzone kabanosy;
- Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych w ziołach z oliwą z oliwek
- Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami: żurawinowym, chrzanowym i musztardowym;
- Ryby wędzone(łosoś, pstrąg, halibut);
- Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym kawiorem;
- Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello.
SAŁATKI (5 sałatki do wyboru)
- Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką w przyprawach korzennych i roszponką;
- Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów z suszonymi pomidorami i sosem ziołowym;
- Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami i bazylią;
- Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym;
- Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta;
- Sałatka hawajska z ananasem;
- Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami i kukurydzą skropiona oliwą truflową;
- Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki i wędzonej sardeli, skropiona ziołową oliwą;
- Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym bakłażanem;
- Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami: jogurtowym, cesarskim i tysiąca wysp.
DODATKI
- Wybór pikli i marynat;
- Bogaty wybór świeżego pieczywa;
- Świeże pomidory i ogórki;
- Masła ziołowe i naturalne;
- Dynia marynowana;
- Śliwki w occie;
- Marynowane grzybki;
- Sos tatarski;
- Sos cumberland;
- Sos chrzanowy.
BUFET DESEROWY (7 deserów do wyboru):
- Sałatka owocowa z miętą i likierem;
- Domowa szarlotka;
- Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem pitnym;
- Marynowane owoce leśne z musem waniliowym;
- Wybór mini ciasteczek;
- Sernik z brzoskwiniami;
- Makowiec;
- Mus czekoladowy z pomarańczą;
- Świeże owoce filetowane;
- Ciasto bananowe z kremem karmelowym;
- Mus truskawkowy i jagodowy;
- Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką.