tel.: +48 48 666 16 00 Buy voucher
Sielanka nad Pilicą , Warka Sielanka nad Pilicą , Warka
Sielanka nad Pilicą , Warka
Check-in
26 Apr ' 24
Check-out
27 Apr ' 24
Obrazek w bannerze

Platinum Package

  1. Home page
  2. Weddings
  3. Platinum Package

Jasmine Package 410 PLN/ person

Tradycyjne powitanie Pary Młodej chlebem i solą;
Powitalny Toast lampką wina musującego dla gości
weselnych;
Dekoracje stołów z kwiatami sezonowymi;
Świece na stoły;
Menu serwowane do wyboru (3 daniowe);
3 dania serwowane do wyboru po 22:00, 24:00 i 02:00;
Przekąski zimne: do wyboru 8 przystawek i 5 sałatek;
Dodatki;
Bufet deserowy: do wyboru 7 deserów;
Napoje bez ograniczeń – kawa, herbata, soki, woda,
napoje gazowane;
Bar Lemoniadowy;
(3 lemoniady do wyboru, np. kokosowa, ogórkowa,
cytrynowa, brzoskwiniowa, arbuzowa);

Profesjonalny serwis kelnerski;
Specjalna cena za wino z regionu Chianti sprowadzane
wyłącznie dla Gości hotelu - 50 zł;
Apartament dla Nowożeńców na noc poślubną;
Dwa pokoje dla rodziców Państwa Młodych;
Specjalna cena za nocleg dla gości weselnych;
Bezpłatny parking dla wszystkich Gości;
Scena dla zespołu;
Pokrowce na krzesła (kremowe);
Dzieci poniżej 3 lat bezpłatnie;
Dzieci od 3 lat do 10 lat 50% rabatu od ceny podstawowej.

MENU SERWOWANE (3-DANIOWE)

ZUPA (jedna zupa do wyboru):

Domowy rosół z kluseczkami i marchewką;
Kremowa zupa z cukinii.

DANIE GŁÓWNE (jedno danie do wyboru):

Kaczka pieczona z jabłkami i sosem ze świeżej żurawiny;
Sandacz z duszonymi porami, karczochami i kolorowym
ryżem;
Polędwiczki wieprzowe pieczone w miodowej glazurze
podane z ziemniakami po polsku z sosem z suszonej
żurawiny.

DESER DO WYBORU (jedno danie do wyboru):

Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi;
Lody owocowe.

II DANIE SERWOWANE PO 22:00 (jedno danie do wyboru):

Faszerowany filet z pulardy ubrany w zielony kubrak
podany z brokułami z ziemniaczanym puree i sosem
Chablis;
Medaliony z polędwicy wołowej z bazyliowym spaghetti
oraz ciemnym sosem balsamico z dodatkiem marynowanych kasztanów;

Faszerowane udka z kurczaka podane z puree
ziemniaczanym oraz gotowanymi warzywami;
Dorsz sauté z puree ziemniaczanym i truflą, spaghetti
warzywne z sosem chardonnay

III DANIE SERWOWANE PO 24:00 (jedno danie do wyboru):

Barszcz z krokietem;
Żurek staropolski z jajkiem i kiełbasą

IV DANIE SERWOWANE PO 02:00 (jedno danie do wyboru):

Zupa gulaszowa z ostrą papryką i majerankiem;
Boeuf strogonow.

BUFET PRZEKĄSEK ZIMNYCH (8 szt. do wyboru)

Śledziki w śmietanowo-cebulkowej pierzynce;
Pstrąg wędzony na zimno z limonowym sosem;
Schab pieczony z chrzanowym farszem w maladze;
Terrine z kaczki nadziewane orzechami pistacjowymi
z musem jabłkowym;
Pomidorki faszerowane sałatką z krabów;
Płatki polędwicy z łososia marynowanej
w pomarańczach i zielonej herbacie;
Pieczona pierś z indyka w maladze dekorowana
owocami z sosem żurawinowym;
Pieczony schab ze śliwką w galarecie;
Roladki z szynki wędzonej na drzewie wiśniowym
podane ze szparagami;
Półmisek tradycyjnych mięs pieczystych: schab
w miodzie i kminku, karkówka w ziołach i korzennej
musztardzie, boczek pieczony z czosnkiem;
Dojrzewające w słońcu pomidory przekładane
mozzarellą podane z sosem bazyliowym;
Schab ze staropolskiej marynaty, kiełbasa sucha
i wędzone kabanosy;
Antipasto z grillowanych warzyw marynowanych
w ziołach z oliwą z oliwek;
Indyk marynowany w occie gruszkowym z sosami:
żurawinowym, chrzanowym i musztardowym;
Ryby wędzone (łosoś, pstrąg, halibut);
Tatar z łososia, podany na sałacie z czerwonym
kawiorem;
Płatki pieczonej cielęciny podane z sosem Vitello.

DODATKI:

Wybór pikli i marynat;
Bogaty wybór świeżego pieczywa;
Świeże pomidory i ogórki;
Masła ziołowe i naturalne;
Dynia marynowana;
Śliwki w occie;
Marynowane grzybki;
Sos tatarski;
Sos cumberland;
Sos chrzanowy.

SAŁATKI  (5 sałatek do wyboru)

Sałatka z wędzonego kurczaka z marynowaną gruszką
w przyprawach korzennych i roszponką;
Sałatka z wędzonego pstrąga i zielonych brokułów
z suszonymi pomidorami i sosem ziołowym;
Sałatka z makaronu i salami z grillowanymi warzywami
i bazylią;
Tradycyjna sałatka jarzynowa z sosem majonezowym;
Sałatka grecka z marynowanymi oliwkami i serem feta;
Sałatka hawajska z ananasem;
Sałatka z tuńczyka z kolorowymi papryczkami
i kukurydzą skropiona oliwą truflową;
Sałatka z marynowanych karczochów, pieczonej papryki
i wędzonej sardeli, skropiona ziołową oliwą;
Sałatka z czarnej soczewicy z pieczonym bakłażanem;
Wybór świeżych sałat i warzyw z dressingami:
jogurtowym, cesarskim lub tysiąca wysp.

BUFET DESEROWY:

/7 deserów do wyboru/
Sałatka owocowa z miętą i likierem;
Domowa szarlotka;
Torcik z makiem aromatyzowany rumem i miodem
pitnym;
Marynowane owoce leśne z musem waniliowym;
Wybór mini ciasteczek;
Sernik z brzoskwiniami;
Makowiec;
Mus czekoladowy z pomarańczą;
Świeże owoce filetowane;
Ciasto bananowe z kremem karmelowym;
Mus truskawkowy i jagodowy;
Wiśnie marynowane w czerwonym winie z kruszonką.

 

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close